STOLT!

Jag är stolt ägare till 1D linne! Idag var jag och farmor på marieberg och jag fik 500 av farmor som jag kunde köpa vad ja ville för så ja köpte lite kläder och en foundation (stavning) och lite mer, nu sover jag över med mina bästisar!:)
Bloggar nån Annan tid/dag/vecka/månad/år?!!?

Nea här!

EfterSom Alicia aaldrig bloggar.. Så gör jag det nu! Jag heter Nea och Alicia är en av mina bästa vänner:). Jag älskar o rida oså och har en medryttarponny som heter millionen! De va lite mig o jag skriver detta för att uppdater bloggen lite..;)<3 btw, jag och fina Alicia på bilden <3

Rubrikbrist

Ja i alla fall kollar ja på tv nu och ska snart träffa Evelina:)
Nice jao! Men senare ikväll ska jag gå med blöta strumpor i mina skridskor för dom gör ont så ja ska försöka töja ut dom tills imorrn när konståkningen börjar igen:)

Ha de bra!

Tv kväll!

Hej sitter oc kollar tv:) just nu är de reklam men ändå. Imorrn ska ja till skolan som vanligt och då kommer de några till våran skola och då har jag och Jesper en i vår klass fått i uppdrag att hälsa hom välkomna och så!
Sen efter skolan drar jag hem en stund sen ska ja träffa bästavännen Evelina!:** ja vet inte va ja ska säga mer men, men hej då

Dagen:)

Hej nu bloggar jag i pausen på underbart är kort:)
Min dag har sett ut såhär: först gick jag upp 06.50 och gick upp och satte på mej kläder och packade väskan sen åkte ja till Amanda så ja var där 07.25 sen gick vi till dagis med oliver som skulle ta foto idag på dagis:)
Sen gick vi hem till Amanda igen och åt frukost och sminka oss och så... Sen cyklade vi till skolan, så var vi i skolan och sen efter skolan åkte jag hem och gjorde läxa och kollade i skolkatalogen som kom idag! Sen kom Felicia för hon skulle äta hos mej, Sen åkte vi till stan en stund innan vi skulle till dansen.
Efter dansen så när jag kom hem så duscha och nu kollar jag på tv:)

RSS 2.0